FiRENT autovuokraamo Turku – Sopivan kokoinen

Nopea ja vaivaton autonvuokraus – helpot kokoluokat – laadukkaat ja turvalliset autot

Uusi, suomalainen autovuokraamo FiRENT on nyt myös Turussa! Tarjoamme käyttötarpeeseesi soveltuvan, oikean kokoisen ja tarkoituksenmukaisen vuokra-auton käyttöösi helposti ja edullisesti. Meiltä saat taloudellisia ja selkeitä ratkaisuja niin yksityisten kuin yritystenkin tarpeisiin – aina asiakaslähtöisesti ja luotettavasti. 

Kätevää autonvuokrauspalvelua

Autonvuokraus on tehty asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi. Vuokratessasi auton, valitset tutuista eri kokoluokista (S, M, L, XL) tarvitsemasi kokoisen henkilö- tai pakettiauton. Autovuokrauspalvelumme sisältää myös nopean vuokra-auton toimituksen kohteeseen – jos jäät pulaan tien päälle, saavumme ripeästi paikalle sijaisauton kanssa. Olipa vuokratarpeesi syynä muutto, kuljetus tai viikonloppumatka, voit luottaa vuokra-autoihimme ja palvelevaan henkilöstöömme!

Määrittele tarpeesi, katso hinta ja vuokraa auto tästä

Tai kysy tarpeisiisi sopivaa ratkaisua!

Auto viikoksi tarjoushintaan!

  • alk. 250,00eur (7vrk)

Vuokraan sisältyy S-kokoluokan auto.
Tähän kuten muihinkin vuokriimme kuuluu huolellisesti pesty ja siivottu auto sekä ystävällinen palvelu, verot ja 24h tiepalvelu.

Vuokrahinta sis. vapaat kilometrit. Omavastuu auton kolaritilanteissa 900 € / vahinko, omavastuu ei kata auton väärinkäytöstä tai sisätiloihin aiheutuneita vaurioita. Vuokrauksen yhteydessä maksukortille (credit) tehdään 500 € katevaraus, joka vapautuu kun auto on palautettu luovutustilannetta vastaavassa kunnossa ja tankattuna.

varaukset Turun toimistolle puh. 0207 700 740 tai email turku@firent.fi

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *